Дженифър Анистън откровено за секс сцената с Джон Хам

За трите сезона, в които участва в The Morning Show, Дженифър Анистън неведнъж е снимала провокативни сцени. Така например във финала на втория сезон на сериала по Apple TV+, актрисата има гола сцена под душа, когато героинята ѝ претърпява срив. Но първият ѝ интимен момент с партньор в The Morning Show, е с Джон Хам в трети сезон.
В сцената Дженифър Анистън, която играе телевизионната водеща Алекс, интервюира милиардера Пол Маркс (Джон Хам) в имението му в Хемптънс. След интервюто двамата се озоват в леглото.
За секс сцената си в сериала актрисата говори открито за първи път по време на интервю за Variety заедно с колежката си Рийз Уидърспун.
От разговора им става ясно, че Дженифър Анистън не е била запозната с ролята на интимния координатор на снимачната площадка. Това е човекът, чиято работа е да гарантира комфорта на актьорите, участващи в секс сцената.
“Аз съм от старото поколение и си казах: “Какво означава това?”, споделя Дженифър Анистън. Тя допълва, че след като са ѝ обяснили какво прави интимният координатор, е отказала такъв да се намесва в сцената ѝ с Джон Хам.
“Вече беше достатъчно неудобно”, не крие актрисата. Въпреки това, тя все пак е професионалист и е уверена, че двамата могат да се справят със секс сцената сами.
Дженифър Анистън издава, че в крайна сметка не е чувствала неловко по време на снимките. По думите ѝ за това са допринесли режисьорката Мими Ледер и партньорът ѝ Джон Хам.
“Джон беше такъв джентълмен”, споделя актрисата и допълва, че той постоянно я е питал как се чувства.
Освен внимателното му отношение, Дженифър Анистън разкрива, че за комфорта ѝ е помогнало и дългогодишното им приятелство. Двамата с Джон Хам всъщност се познават от години, още когато актрисата снима сериала “Приятели”. Тогава се запознават покрай колегата им Пол Ръд, който има епизодични участия в ситкома.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ивка Бейбе не е единствената жертва на пишман хирурга, ето кои са другите звезди със силикон до шията (СНИМКИ)

Скандалната инфлуенсърка Ива Иванова, която тези дни отнесе купища подигравки заради нескопосания си силикон, далеч не е единствената жертва на пластичната хирургия. Оказва се, че не една и две родни звезди са с пострадал силиконов бюст, следствие на некадърно поставени импланти, пише Intrigi.bg. Еротичната моделка Джулиана Гани, която най-вероятно е използвала услугите на […]

Subscribe US Now