Колко харчи за дрехи принцеса Шарлийн

В последно време свързваме принцеса Шарлийн най-вече с мистериозните й отсъствия от публичното пространство, предположенията за здравословното й състояние както и за брака й с принц Алберт. И сякаш позабравихме, че тя е една от най-стилните дами в Европа и не само. Но с всяка своя поява, макар и по-рядко, отколкото ни се иска, тя успява да ни припомни защо й се възхищаваме.
Наскоро се заговори за това колко обича да харчи пари съпругата на принца на Монако и как не се спира пред нищо, за да поддържа луксозния си начин на живот. А скъпите дрехи са съществена част от него. Именно по тези причини принцеса Шарлийн се сравнява с Грейс Кели – покойната майка на принц Алберт, която от актриса се превръща в принцеса и модна икона.
Бившата олимпийска състезателка, родена в Зимбабве, предпочита да не спазва стриктно кралския етикет и да се облича по свои правила. Затова и всеки тоалет на принцеса Шарлийн е широко дискутиран. А всичко започна с булчинската й рокля, ушита от 130 метра коприна от Armani Prive.
Според изчисления, публикувани в Daily Mail, само за миналата година и за едва няколко светски появи, принцеса Шарлийн е похарчила над 250 хиляди евро за тоалети. Те са все на популярни и доста скъпи марки като Valentino.
Пада си и по-луксозните бижута, обувки и чанти, като сред любимите й са тези на Manolo Blahnik, Jimmy Choo и Bottega Veneta. 
Най-често съпругатa на принц Алберт избира за официални поводи или елегантни костюми, или дълги рокли с интересен акцент – като например едно голо рамо. В повечето случаи залага на едноцветни тоалети – в бяло, черно, синьо или червено например. 
Винаги стилна и безупречна, принцесата на Монако понякога избира и не толкова официални тоалети, когато случаят го позволява. Това най-често се случва по време, когато присъства на спортни събития заедно със съпруга си. А когато поводът го изисква, тя е бляскава като холивудска звезда – истински моден хамелеон с отличителен стил, който ще остане в историята.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хилари Суонк с лична снимка в Instagram

Хилари Суонк не е типичната холивудска знаменитост. Много рядко я виждаме на червения килим на светски събития, също толкова рядко публикува в социалните медии. Като цял държи личния си живот далеч от публичността. Затова и е радост за всеки неин почитател, когато 49-годишната актриса от “Момиче за милион долара” реши […]

Subscribe US Now