Обрат! Цвети Радойчева се раздели с мъжа си СНИМКИ

Наскоро Цвети Радойчева участва в “Черешката на тортата”, където редом с кулинарните си шедьоври сподели една доста изненадваща новина.

Оказва се, че певицата се е разделила с бащата на 5-годишната си дъщеричка Ванеса. Причината обаче, не е свързана нито с изневяра, нито с ревност, както обикновено се случва. Изпълнителката сподели, че просто не се е чувствала подкрепяна и разбирана като жена. По думите й, когато изпаднала в нелека следродилна депресия, която включвала паник атаки и тревожни състояния, бащата на детето й се отнесъл с неразбиране към нея. Не говорел и не искал да споделят заедно за важните неща във връзката и възпитанието на дъщеричката им.
Цвети Радойчева изкушава с нов, горещ летен хит ВИДЕО

Във времето нещата били придружени и от голяма доза неуважение от негова страна, затова поп изпълнителката решила да сложи край на личните им взаимоотношения.
Цвети Радойчева дебютира в театъра като съвременна “кифла”
Цвети Радойчева обаче, не страда за провалената си връзка, защото се е заела да твори нова музика. Съвсем скоро излезе и най-новата й авторска песен “Love in Sofia”, по нейна музика, текст на Йордан Гергов, аранжимент Росен Стоев. Режисьор на атрактивното видео е Радина Миленчева, а проекта е осъществен с подкрепата на на Национален Фонд Култура. В песента Цвети разказва за любовта между двама влюбени, която пламва в София.

От известно време ангелогласната певица се изявява и като актриса и е безкрайно щастлива от новото си амплоа. Тя играе главна роля в постановката “Белият гарван ” на режисьора Ивайло Спасов и заедно със своята колежка Цветелина Маринова разкриват истината за днешната реалност.
От септември Цвети Радойчева ще представи и свой мюзикъл, в който ще се превъплъщава в различни образи на български и чуждестранни певци./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Емрах пак полетя на пътя, този път със 160 км/ч в Слънчев бряг ВИДЕО

Синът на Тони Стораро не крие страстта си към луксозните коли и бързите скорости. Само че тази негова страст със сигурност ще му донесе и доста сериозни главоболия, защото заради нея той системно нарушава закона. Бясното шофиране на Емрах Стораро често предизвиква всевъзможни реакции в социалните мрежи, а гневни негови последователи, […]

Subscribe US Now