Колко пластична е Славена Вътова

Славена Вътова винаги е полагала големи усилия, за да поддържа форма. Съдейки по качените снимки и видеа в профила ѝ в Instagram, става ясно, че Мис България 2006 г. обожава да спортува и го прави при всяка възможност.
Доказателство за това е и един от последните ѝ постове, на който я виждаме да позира предизвикателно, докато изпълнява една доста трудна йога поза.
Славена Вътова реши да покаже на феновете си колко е пластична, като нагледно демонстрира колко добре се справя със стойката на глава.
Стойката на глава е от упражненията за напреднали. А за да стои в тази поза толкова продължително време и така изящно и стабилно, определено се изисква голяма сила в областта на коремните мускули.
Миналата година Славена разкри малките тайни за мотивацията си да спортува непрекъснато и да се храни здравословно. Направи го в книгата “Хапки щастие”, в която събира вкусните си рецепти и навици, за да изглежда и да се чувства по-добре.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Ал Пачино се държа странно на Оскарите

Оскарите бяха раздадени и сме сигурни, че победителите вече мислят за следващите си роли и прокети, за да си осигурят отново възможността да спечелят статуетка. На церемонията се случиха доста неща, за които да се говори, като голият Джон Сина със сигурност е едно от тях. Друг интересен и дори леко […]

Subscribe US Now