Опа! Силиконка и миска са топ бачкаторите на “Фермата” СНИМКИ

Силиконова фолкзвезда и миска счупиха клишето още с влизането си във “Фермата”. Тунингованата певица Неделина шокира конкуренцията като измете двора до последната прашинка и нацепи дърва.

“Като я видях, си помислих, че това е една кифла, която ще мрънка, ще се грижи за маникюра си, ще се чуди какъв сутиен да сложи и кога да се изкъпе. Извинявам се, че тръгнах предразсъдъци към нея”, разкая се съотборникът й Иван като видя как бъхти в стопанството.
Желязната вдовица и една от най-харесваните ни Мис България се борят за 100 000 във “Фермата” СНИМКИ

Изненада! Синът на актьора Сашо Дойнов влиза във “Фермата” СНИМКИ
С фермерски умения блесна и Мис България Нанси Карабойчева. Още в ранни зори тя влезе в обора и издои кравата. “Тук е мърляво и мръсно, аз съм лепкава и миришеща, но иначе съм си добре”, обобщи носителката на короната, която е израснала в село Юнаците край Пазарджик и не се бои от селския труд.

Неделина и Нанси са част от червения отбор “Канатица”, който изгуби първата отборна битка и ще живее в “ада” при примитивни условия. Конкурентният, зелен тим “Елбетица” пък се разполага в “рая” с всички удобства на цивилизацията./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Празнината в сърцето на Чарлз, която Кейт успя да запълни

Отношенията в британския кралски двор определено са сложни, а онова, което виждаме ние, е само малка част от тях. Въпреки това е пределно ясно, че Кейт Мидълтън е всеобща любимка, като изключим може би само Меган Маркъл, която обаче вече не е фактор. Оказва се, настоящият монарх е и един […]

Subscribe US Now