Люси Илиарионов за скандала с Църквата: Лорена не е седнала на кръста ВИДЕО

Провокативно видео на поп фолк изпълнителите Джордан и Лорена успя сериозно да разгневи Софийската митрополия. Причина е, че разголената певица танцува върху камбанария, а част от позите имитират “Тайната вечеря”. 

В отворено писмо Софийската митрополия написа, че този клип “е в остър разрез с християнския морал, възприетите от обществото норми и е в нарушение на закона“ и изразява неуважение към християнската вяра и обществото. 
Ани Хоанг алармира за страшна измама с името на Люси Иларионов СНИМКИ
Става въпрос за произведението “Крадена любов”, което е заснето на територията на православен храм „Свети Петър и Павел“ в местността „Петров Кръст“, с. Ковачевци, община Самоков.

“Нашето искане беше на първо място неговото разпространение да бъде прекратено, разграничавайки се изцяло от това да се опитваме да влияем на независима организация, която разпространява своята продукция. В крайна сметка тя трябва да прави това свободно, но без да засяга правата, още повече когато става въпрос за традиционното за страната ни вероизповедание.
Очакваме другата страна да прояви разбиране и съответно да коригира поведението си. От нейните действия зависи това дали Софийска митрополия ще потърси защита на правата си по съдебен ред”, това каза адвокатът на митрополията Юлиян Николов пред bTV. 
Люси Иларионов го закъса с парите и се наложи да обяви фалит
Режисьор на видеоклипа е Люси Иларионов. По думите му с адвоката на Софийската митрополия са се уговорили да проведат среща и да обсъдят ситуацията.
“Не разбирам, след като сме се разбрали да се видим, защо вчера бяха изпратени писма навсякъде и се раздуха това нещо. Аз снимам вече за четвърти път там. Преди 8-9 години ми бяха първите снимки. Избрали сме мястото, защото е красиво.

Няма никой, нито има някакви табели, отключено е… Облечена е нормално. Тя не е гола. Не е седнала на кръста. Там камбанария няма, няма камбана. Абсолютно не приемам нищо от това. Не виждам кои са религиозните символи.
Масата, която е там, където те обявяват, че е “Тайната вечеря”, това въобще не е “Тайната вечеря”, обясни още режисьорът./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето с кого излиза една от дъщерите на Брус Уилис

В последно време Румър Уилис е по-провокативна от всякога, а снимките й в социалните мрежи не остават без търсеното от нея внимание. Дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис създава впечатление, че няма проблеми с голотата и доста често говори за това колко е важно да обичаме себе си, независимо […]

Subscribe US Now