Ето къде отиде Сашка Васева след голямото завръщане ВИДЕО

Сашка Васева мина през голямо изпитание, свързано с дълго боледуване и тежки операции, пребори се за живота си, а наскоро направи и голямото си завръщане на сцената. Това се случи на тазгодишния “Пирин фолк” в Сандански, където поп фолк легендата получи жадуваните аплодисменти на публиката.

“Щастлива съм, че се върнах на сцената”, спосдели след участието си на фестивала Васева пред “Телеграф”. Изпълнителката се прибрала в България специално заради фестивала, а малко след това е заминала със семейството си в Гърция.
Голяма новина за Сашка Васева, тя ще… СНИМКА
На сцената на “Пирин фолк” Сашка Васева изпълни песента “Зелените очи”, за която споделя, че е посветена на мъжа й – бизнесменът Христо Бакърджиев, който бе неотлъчно до нея през всички тежки изпитания в последните години.

“С много любов идвам на “Пирин фолк”. Вълнувам се и съм щастлива, че ще бъда отново в Летния театър, близо до публиката и феновете си”, не крие радостта си Сашка Васева, чиято единствена мечта е да продължава да радва публиката с песните си. Вярата й е, че именно с появата си на фестивала ще постави ново начало на кариерата си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

По-малката сестра на Пенелопе Крус - секси и талантлива, също като нея

Пенелопе Крус е една от най-известните испански актриси, спечелила си световна слава с множество холивудски филми, между които и “Карибски пирати”. Лицето на 48-годишната актриса е много добре познато на феновете ѝ по света. Случва се обаче понякога да я сбъркат с по-малката ѝ сестра, която много прилича на нея.  […]

Subscribe US Now