По-малката сестра на Пенелопе Крус – секси и талантлива, също като нея

Пенелопе Крус е една от най-известните испански актриси, спечелила си световна слава с множество холивудски филми, между които и “Карибски пирати”. Лицето на 48-годишната актриса е много добре познато на феновете ѝ по света. Случва се обаче понякога да я сбъркат с по-малката ѝ сестра, която много прилича на нея. 
От Hollywood Life решават да съберат малко информация за Моника Крус, която не отстъпва по красота на по-голямата си сестра – Пенелопе. 
Сестрата на носителката на Оскар е с три години по-млада от Пенелопе. Моника е родена на 16 март 1977 г., докато Пенелопе – на 28 април 1974 г.
И въпреки разликата във възрастта им, Моника, която е на 45 години, често е бъркана с по-голямата си сестра. Това определено са добри семейни гени, особено като се има предвид и колко добре изглежда по-малкият им брат Едуардо Крус, който е на 37 г. 
Всъщност Пенелопе и Моника толкова много си приличат, че през 2011 г. Моника изиграва една част от ролята на Пенелопе на снимачната площадка на “Карибски пирати: В непознати води”, защото Пенелопе по това време е бременна със сина си Лео. И Пенелопе, и сестра й Моника, са родени в община Алкобендас, Испания и са деца на Енкарна Санчес и Едуардо Крус.
Моника е много близка с по-голямата си сестра и често я нарича най-добрата си приятелка, според нейния профил в IMDb. Пенелопе, която е омъжена за актьора Хавиер Бардем, също неведнъж е споделяла, че има близка връзка с Моника. Още през 2016 г. тя сподели видео в Instagram на две прегръщащи се кучета и каза, че клипчето много добре описва връзката между нея и сестра й. Тя озаглави сладкото видео: “Сестра ми Моника и аз на фотосесия.”
Също като Пенелопе, и Моника се е посветила на актьорството. Тя има роли в множество телевизионни предавания в Испания и някои американски филми. Най-известна е с работата си в “Разследването”, Un paso adelante, “Карибски пирати: В непознати води”, и “Астерикс на Олимпийските игри”.
През 2022 г. Моника започна работа по UPA Next, което е продължаване на телевизионното шоу от 2002 г. Un paso adelante.
Освен актриса, Моника е и майка. Има дъщеря на име Антонела Крус Санчес (9 г.), която роди като самотен родител през 2013 г. Тя посрещна единственото си дете чрез изкуствено осеменяване и я отгледа като самотна майка. Актрисата от UPA Next говори пред The ​​Daily Mail през 2014 г. за това какво е да отглеждаш детето си сам. Тя призна че е осъзнала, че е “твърде важно” за нея да не чака повече.
“Не мисля, че това ме прави смела. Защо е по-смело да си самотна майка, отколкото да си с партньор? Да си в двойка и да имаш дете може да бъде по-голямо предизвикателство, защото може да има конфликт, ако половинката ти не може да разбере изключителната привързаност, която жената изпитва, когато има дете”, споделя Моника пред изданието. 
Тя добавя, че не е взела лекомислено решението. “Това не беше решение, което взех по прищявка. Но след като внимателно го обмислих и проучих, бях убедена, че трябва да се случи. Да бъда майка беше твърде важно за мен, за да рискувам да ми изтече времето”, категорична е по-малката сестра на Пенелопе Крус. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето как изглежда Емили Тротинетката като момче, награбена е от Фики ВИДЕО

Сензационно видео изтече в мрежата, на което виждаме екстравагантната персона Емили, нашумяла покрай връзката си с културиста Тихомир Рангелов, избрал да се представя като трансджендъра Мелиса. Тя стана популярна и с безумието да излезе на магистралата с тротинетка, като по този начин влезе във всички централни новинарски емисии и сутрешни […]

Subscribe US Now