Валерия от “Ергенът” потъна в скръб, загуби… СНИМКИ

Победителката от втори сезон на “Ергенът” Валерия е потънала в скръб, а причината е загубата на едно от любимите й кучета, за които се грижи в последните години.

Моделката качи в поредица от сърцераздирателни сторита в профила си в социалните мрежи снимки с животинката, която е загубила, с текст: “Завинаги в сърцето ми”.
Заляха Валерия от “Ергенът” с мощна критика: Тя избухна и обяви, че ще…

Брюнетката, която е отявлена защитничка на животни, бе и една от най-обсъжданите участнички в риалити формата далеч преди да го спечели. А дали към момента все още са истинска двойка с “Ергенът” Евгени, оставяме на вас да прецените.
Валерия от “Ергенът” облече булчинска рокля, жени ли се за Евгени?! СНИМКИ
Самата Валерия неотдавна даде ясно да се разбере, че се дразни от постоянните спекулации за личния си живот. И обеща скоро да издаде какво точно се случва там./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Орлин Горанов шокира с признание за здравословен проблем: Приличах на бял чаршаф.. ВИДЕО

“Всичко, в което съм вярвал, продължавам да вярвам. Изгубиш ли вярата си, изпадаш в безпътица, а животът ти се обезсмисля.” Това заяви Орлин Горанов в пред “120 минути” в ефира на bTV през уикенда. “Любовта е това състояние, в което можеш да правиш чудеса. Тя е многолика. Ако успееш да […]

Subscribe US Now