Невиждано в “Капките”: Победителят Краси Радков не издържа и си призна, че… ВИДЕО

Снощният финал на десетия юбилеен сезон на “Като две капки вода” очаквано донесе много вълнения и бурни реакции по време на целия лайф в социалните мрежи. Високият адреналин обаче, накара големият победител Краси Радков да признае нещо, което със сигурност никой не е очаквал да чуе.

Минути, след като стана ясно, че печели формата с финално изпълнение на “Ако си дал” на великия Емил Димитров, лицето на обичания комик изразяваше по-скоро шок, отколкото щастие. А това, което сподели, накара всички да онемеят.
“Аз съм много щастлив, но чувствам, че не трябваше да спечеля тази награда. Хора, аз не мога да пея! Но много се забавлявах. Искам да благодаря на публиката и продуцентите. Щастлив съм, но е странно”, заяви Радков, който малко след това дари спечелената лека кола “Форд” на детската педиатрия в София.
“Бях поканен за друго – за хумор, а то – кола, продължи комикът, прочул се от “Шоуто на Слави”. 2500 лв., които спечели още, пък ще дари на дома за артисти ветерани.

На второ място в оспорваната надпревара остана Александър Сано, чийто превъплъщения през цялото време предизвикваха бурни реакции на възторг в жури и публика. На финала той разтърси залата с песента на легендарния Васил Найденов “Седем пъти”. А след това именно факта, че не е първи, а втори, предизвика бурни страсти в мрежата, където според мнозина е трябвало да спечели формата.
“Двойката цял живот ми е носила късмет в живота. Много съм доволен от това второ място. Благодаря за подкрепата! Благодаря и на журито, и на Маги”, сподели с вълнение Сано, който бе отличен и с наградата “Зърното на образа”.

Бронзовият медал в десетия сезон на “Като две капки вода” грабна Крисия. За финално изпълнение певицата бе заложила на Александра Бърк и “Алилуя”. “Много съм щастлива, че участвах. Много благодаря за подкрепата на всички”, сподели младата певица, която получи от шоуто и отличието “Малката голяма звезда”.

“На тази сцена се чувствам страхотно. Това е изключителна емоция и аз съм много щастлив”, пък бяха думите на една от големите изненади този сезон – актьорът Дарин Ангелов, който зае почетното четвърто място, както и титлата “Мистър Огън Момиче”, заради голямата бройка женски имитации през сезона.
Във финалния епизод той се превъплъти в образа на Влатко Стефановски и изпълни емблематичната за българския театър и много лична за актьора песен – “Gipsy Song”, известна у нас като “Бел кон” от представлението “Хъшове”.

Шестте участници, които не се класираха за финала, зарадваха публиката и зрителите с три култови дуета.
Алисия и Моню Монев влязоха в диско дрехите на Bonnie M и вдигнаха публиката на крака с хита “Rasputin”. След изпълнението те бяха отличени с ленти – “Мис Секси” и “Мистър Боливуд” за незабравимите си преобразявания през сезона.

Анелия и Мариана Попова пък вдигнаха градуса на настроението с песента на любимия дует “Ритон” – “Джалма”. Мариана бе в ролята на Здравко, а Анелия бе преобразена като Катя. След изпълнението те получиха и отличията “Мис Мъжко Момиче” и “Най-шашав образ”, заради образите, които Бутонът на късмета им отреди тази пролет.

Малко преди да стане ясен големият победител Есил Дюран и Руслан Мъйнов вдигнаха залата на крака с “Тази вечер аз съм хубава” на Дони и Нети. След аплодисментите на публиката те получиха своите награди за страхотното си участие в шоуто – “Мис Нечъръл Уомън” и “Мистър БГ”.

Краят на грандиозния финал на десетия юбилеен сезон на шоуто за имитации по Нова тв завърши подобаващо с общо изпълнение на всички участници на песента, написана специално за шоуто – “Спомен за Горубляне”.

Юбилейният сезон на невероятното шоу “Като две капки вода” завърши, но кастинга за “Изненадата!”, продължава. Всеки добър имитатор може да се запише и да се качи на най-голямата телевизионна сцена в България, за да покаже уменията си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now