Членовете на кралското семейство, които печелят милиони от реклама

Принцеса Ан – единствената сестра на крал Чарлз, отново се оказа най-работещият член на кралското семейство за 2023 г. Броят на нейните официални ангажименти значително надхвърля този на останалите работещи членове на двора.
За сметка на това дъщеря й не разчита на държавна издръжка. Зара Тиндал, дете на Ан от предишния й брак с Марк Филипс, и съпругът й Майк Тиндал се справят доста добре във финансово отношение, благодарение на рекламни договори.
Семейството за момента разполагат със състояние около 30 милиона британски паунда, натрупано от реклами и партньорства с различни брандове, както и от участия в телевизионни предавания.
42-годишната Зара и 45-годишният Майк са бивши спортисти. Той е бивш член на националния отбор по ръгби, а тя – олимпийски шампион по езда.
Покрай конния спорт тя има партньорски договор с Land Rover и е посланик на марката. Това й осигурява по 200 хил. паунда на година. Зара е била посланик и на Rolex, от което пък е взела 100 хил., пишат Express.
Сред останалите й партньорства са тези с Magic Millions Polo и Show Jumping, тя е рекламно лице на видео игра за една, както и на марка дрехи. Освен това има собствена линия бижута за луксозния бранд Calleija.
От своя страна Майк Тиндал залага повече на телевизионните реклами. През 2022 г. той участва в спота на веригата пицарии Domino’s и взима за това 300 хил. паунда. Участва и рекламата на Amazon Prime. Участвал е и в телевизионното риалити I’m a Celebrity, от което получи 150 хил.
И докато за редовия поддръжник на монархията всичко това може да звучи почти скандално, обикновеният британски данъкоплатец поне може да си отдъхне, че Майк и Зара Тиндал не лежат на плещите му.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лиза Рина разкрива всичко за секса след 60-годишна възраст

Няма нищо ново в това популярни личности да обсъждат сексуалния си живот пред медиите. Когато обаче въпросните са хора са над 60 и решават да бъдат доста конкретни, няма как да не им обърнем внимание. Лиза Рина – актриса и звезда от няколко риалитита, е на 60 и е съпруга […]

Subscribe US Now