Какво събра Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър

Празниците винаги са повод приятелите ни да ни дойдат на гости, а роднините ни от близо и далеч да пристигат за големия ден. Дали става въпрос за сватба, рожден ден или годишнина от паметно събитие – важното е семейството да бъде заедно.
Патрик Шварценегер духна свещичките на тортата по случай 29-тия си рожден ден.
“Благодаря за пожеланията за рождения ми ден! 29! Това е лудост! Времето лети”, написа той към поредицата от изображения, които сподели в Instagram в понеделник, 19 септември.
А може би най-големият му подарък е събирането на родителите му Арнолд Шварценегер и бившата му съпруга Мария Шрайвър.
И не, не казваме, че Арнолд и Мария отново са заедно. Двамата се обединяват за празника на сина си – виждаме на първия кадър от поредицата снимки на Патрик. Той държи десертна чиния с шоколадов надпис “Честит рожден ден”, в добавка към два сладкиша и една свещичка, поставена върху парче ягода. От едната му страна майка му е поставила ръката си на рамото му, прегръщайки го, а от другата му страна позира звездата от “Терминатор”.
На втория кадър виждаме Патрик с дългогодишната си приятелка Аби Чемпиън, на фона на красив залез. Двойката е заедно от 2016 г., пише Fox News.
Освен самият рожденик, за празника се похвали и Мария Шрайвър, която сподели сантиментален видеомонтаж с техни общи снимки през годините. Към публикацията си тя написа и дълъг текст, част от който гласи: “Честит, честит рожден ден, любими мой @patrickschwarzenegger! Ти си невероятен син и аз те обичам толкова много. Ти си умен, мил, любящ, грижовен, забавен… Правиш света по-добър и осветяваш моя свят всеки ден”.
Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър са женени в продължение на 25 години и имат четири деца – Патрик, Кристофър, Кристина и Катрин. Журналистката подаде молба за развод през 2011 г., позовавайки се на “непреодолими различия”.
Шварценегер има и пето дете от бившата си икономка Милдред Патриша Баена, на име Джоузеф.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко си приличат Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Казват, че рано или късно партньорите в една двойка започват да си приличат. Дали умишлено се напасват, или нещата се случват съвсем неусетно – никой не може да бъде сигурен. Но каквато и да е причината, Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са точен пример за такъв тандем. В слънчевия вторник, 20 септември, […]