Дни след годежа Анелия призна: Ставам все по-готова за… ВИДЕО

“Чувствам се обичана, чувствам се призната”, това сподели фолкпевицата Анелия пред Нова телевизия. Изпълнителката получи като подарък за рождения си ден наскоро годежен пръстен от приятеля си.

“Аз съм щастлива! Чувствам се обичана, чувствам се призната. За мен това един човек да се врече, да подари пръстен, да има брак с една жена е признание и вричане до края на живота, докато смъртта ни раздели. За мен това е бракът между мъж и жена”, сподели певицата.
Горчиво! Анелия се сгоди, готви сватба с милионер СНИМКА

“Очаквах, че един ден ще получа пръстен и ще развием връзката си. Защото, ако една любов е истинска, ако един човек е осъзнат и има една представа за връзка и живот, те вървят в една посока”, добави Анелия.
Анелия проговори за новия си мъж! Направи най-милото, на което е способна ВИДЕО
“Той е много добър човек, прекрасен родител, много добър баща, обича децата си. Много щедър човек е, гледа винаги на всеки да помогне”, така описва Анелия любимият си. И призна: Говорим си вече и за деца, а аз ставам все по-готова за това.”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямо щастие споходи Маги Джанаварова, вече е майка СНИМКА

“Елизабет. На тази снимка е събрано цялото ми сърце и любов, силата и слабостта, цялата ми вселена.”, така Маги Джанаварова обяви в социалните мрежи, че е станала майка за първи път. Певицата, която показваше на няколко пъти до момента в профила си как протича бременността й, не може да се нарадва […]

Subscribe US Now