Гневната реакция и реч на Джей Зи (с която защити Бионсе)

Наградите Грами може и да са доста критикувани, но е факт, че не всеки може да ги спечели и поне към момента си остават най-значимата награда в света на музиката.
Една от най-успешните изпълнителки в историята безспорно е Бионсе. Тя е номинирана цели 88 пъти за Грами, като е печелила наградата цели 32 пъти. Но странното е, че до момента Бионсе никога не е печелила в категорията за албум на годината.
Нещо, което очевидно се оказва проблем. Или поне за Джей Зи. Рапърът получи наградата за глобално въздействие и използва времето си на сцената, за да изрази несъгласието си с някои неща.
Джей Зи заяви, че музиката е субективно нещо и успехите се базират на различни мнения. “Но, знаете ли, някои неща – не искам да засрамвам тази млада дама, но тя има повече Грами от всички и никога не е печелила албум на годината.”
Рапърът така и не спомен директно името на Бионсе, но стана ясно, че младата дама, за която говори, е именно тя. Според People, до момента Бионсе е номинирана в категорията за албум на годината четири пъти, като досега не е я е печелила нито веднъж.
“Знаете ли, някои от вас ще се приберат тази вечер и ще се почувстват като ограбени. Някои от вас може да бъдат ограбени. Някои от вас не принадлежат към някоя категория. Не, когато съм нервен, казвам истината”, заяви Джей Зи от сцената.
Въпреки това рапърът завърши речта си с твърдението, че човек трябва да продължава да се опитва да е упорит, докато не получи признанието, което мисли, че заслужава. “… докато не те нарекат гений, докато не те нарекат най-великия на всички времена. Разбирате ли ме?”
Тази година Бионсе не бе номинирана в нито една категория за наградите Грами, но миналата загуби именно в албум на годината, когато загуби от Хари Стайлс с неговия албум Harry’s House. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Събраха ли се синовете на крал Чарлз заради болестта му

Новината за болестта на крал Чарлз шокира не само поданиците му. Семейството и най-близките му хора първи научиха за това, че монархът е диагностициран с рак покрай изследвания, свързани с процедура за уголемена простата. Днес вече е ясно, че ракът – не се уточнява какъв вид, е хванат в ранна […]

Subscribe US Now