Последната снимка на Лиса Мари Пресли преди смъртта ѝ

На 12 януари, часове след като бе хоспитализирана заради сърдечен арест, Лиса Мари Пресли почина на 54-годишна възраст.
Единствената дъщеря на Елвис Пресли е от брака му с Присила Пресли. Лиса Мари Пресли има и полубрат Навароне Гарибалди, три деца и един внук. Дъщеря ѝ Райли и сина ѝ Бенджамин (който през 2020 г. се самоубива) са от брака ѝ с Дани Кио. Двамата са женени от 1988 до 1994 г. Близначките ѝ Харпър и Финли (14 г.) пък са от другия ѝ бивш – Майкъл Локууд, за когото е омъжена от 2006 до 2021 г. Преди да почине Лиса Мари Пресли става и баба, след като дъщеря ѝ Райли Кио и съпругът ѝ Бен Смит-Петерсен посрещнаха първата си дъщеричка.
Именно Бен Смит-Петерсен е човекът, който по време на погребението на Лиса Мари прочита прочувственото писмо, написано от Райли. “Спомням си колко безопасно се чувствах в ръцете ти. Спомням си това чувство като дете и го помня и преди две седмици на дивана ти. Благодаря ти, че ми показа, че любовта е единственото нещо, което има значение в този живот. Надявам се, че мога да обичам дъщеря си по начина, по който ти обичаше мен, както обичаше брат ми и сестрите ми”, са част от думите в него.
За близостта между майката и дъщерята Пресли личи и от последната им снимка заедно. “Чувствам се благословена да имам снимка от последния път, когато видях моята красива майка”, пише Райли Кио към кадъра, който качва в Instagram.
За снимката се знае, че е направена на 8 януари във Formosa Café в Западен Холивуд. Там, заедно с режисьора на филма “Евлис” Баз Лурман и актьора Остин Бътлър, са отпразнували 88-ия рожден ден на Елвис Пресли, пише US Weekly.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

bTV нанася голям удар на любим тв водещ!

В bTV са замислили поредната голяма рокада, която ще е изненада за едни и очаквана реакция за други. Медията започна годината с нова програмна схема, която ще нанесе най-сериозен удар на Цитиридис. Шоуто му вече ще се излъчва само в петък в рамките на един час, а не както досега […]