Звезди от “Игри на волята” шашнаха с неподозирани таланти ВИДЕО

Тазгодишният отбор на “Игри на волята” продължава да приковава вниманито в социалните мрежи, въпреки че риалити формата вече е в историята. И то как само!

Оказва се, че много от кандидатите за голямата награда, която в крайна сметка отиде в ръцете на Алекса, са доста талантливи в неподозирани от почитателите им области. Димитър Лефтеров, например, вече има нова самостоятелна песен със заглавие “Правя го за мене”, като самият той е автор и на видеото, и на текста, и на музиката и аранжимента.
Касим пред припадък във фитнес залата, след като участници от “Игри на волята” го… СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Dimitar Lefterov (@mitko_beats)

Зори от “Игри на волята” с нов тунинг преди Коледа СНИМКИ
Бившата му половинка – красавицата Мирела също не остана по-назад. До броени дни се очаква да се появи и нейната първа дебютна песен, каквато е била и най-голямата ѝ мечта. Какъв жанр ще е песента и дали Мирела може да пее добре, ще стане ясно съвсем скоро.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Mirela Ilieva (@mirellailievaa)

Нова порция секси СНИМКИ 18+ от Филип от “Игри на волята”, той се обяви за…
За богатата съпруга Мирослава пък, не микрофона, а черпака е по-вълнуващ, както става ясно от профила й в мрежата. Редом до черпака обаче, е и четката да рисуване – талант, за който никой не е и подозирал. Не можем да отречем – получава й се доста добре!

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Miroslava Profirova (@miroslava_profirova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Мария Игнатова наследи къща-мечта за половин милион СНИМКИ

С къща в покрайнините на София с голям двор и китна градина се фука Мария Игнатова напоследък. Имотът, оценяван на около половин милион лева, е наследствен от майката на блондинката. Бившата на Димитър Рачков се шири там с настоящия си съпруг Ивайло Нойзи Цветков, а красивото имение се превърна в коментирана тема […]

Subscribe US Now