Пиленцата от Монако се събраха и хвърлиха всички в ступор с тази новина за бебе

От няколко седмици упорито из медиите се носи мълвата, че Пиленцата от Монако са се разделили. Нашумелите Тик ток звезди Нина и Боби са разтурили семейното гнездо, твърдят запознати. 

Отношенията на сландалната двойка, която за първи път видяхме в “Смени жената”, претърпя пълен обрат. Заедно са, но това не е всичко, с което Нина шокира последователите си. Оказа се, че съвсем скоро Пиленцата от Монако ще се увеличат с още едно. 
За желанието да имат бебе издаде Нина в пожеланието си за рождения ден на своя съпруг Боби. 
Галена се гаври с Пиленцето Нина по време на свое участие ВИДЕО

” Честит рожден ден на моя съпруг Борислав. Чести 37-и рожден ден, любов моя. Днес е денят. Днес е денят, в който не остаряваш с още една година, а порастваш, помъдряваш и се разхубавяваш с още една година. Пожелавам ти от цялото си сърчице да си ми здрав, все така добър и любящ съпруг и само хубави моменти да ни очакват оттук нататък!!!
Ако някой преди близо четири години ми беше казал, че аз ще се омъжа, никога нямаше да повярвам, но вече е факт. Всеки ден благодаря на БОГ, че ме срещна именно с теб и заедно създадохме едно чудесно семейство!!!Пожелавам си нашето семейство да се увеличи с поне  едно малко човече/момче или момиче/ в най-скоро време. Дай Боже!!!Амин!!!
А сега се радвам,че сме си вкъщи на Френската Ривиера-Кан,Монако,Сен Тропе и именно тук си живеем по най-уникалния начин, както само ние си знаем”, побърза да се похвали Нина с лъскавия си начин на живот./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ваня Джаферович влиза в "Ергенът 2", разжежда ли се с Жени?

Зрителите на “Ергенът” живо се интересуват кой ще заема мястото на Виктор Стоянов въ втория сезон. Слухове имаше за актьора Филип Буков, но сега друга риалити звезда и бивш футболист открито заяви, че се впуска в търсене на жена в шоуто.  Ваня Джаферович си призна, че ще участва в шоуто, […]

Subscribe US Now