Кой командва в дома на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Да си баща на четири деца определено не е лесна задача. А когато три от тях са момичета, тя става още по-сложна. Именно в тази позиция е Райън Рейнолдс, който има три дъщери от съпругата си Блейк Лайвли – на седем, на пет и на две години. А за четвъртото им дете, което се роди преди няколко месеца, все още ни оставят в неведение какво е и как се казва.
Без особена изненада, в това женско царство не актьорът е този, който ръководи парада. И си го признава в скорошно интервю пред Дейвид Летерман. На него определено му харесва да бъде “момичешки татко”, но това се изразява предимно в слушане и изпълняване на командите на Лайвли, която доста умело се справя с ролята си на многодетна майка.
Това, което Рейнолдс е и може днес, дължи изцяло на своята прекрасна съпруга. И говорим както за придобитите умения в кухнята, които е попил от нея, така и за грижите за децата. Въпреки това не се чувства достатъчно уверен да остане сам с трите момичета.
С типичното си чувство за хумор актьорът признава, че би изпитал сериозно безпокойство, ако съпругата му отсъства за по-дълго от дома. Затова например не би й позволил да отиде на гости на своите родители. “Това е незаконно. Това е отвличане”, шегува се той. 
Отвъд шегите и закачките Рейнолд заявява, че първоначално е намирал за “доста вълнуващо” да прекарва по-дълго време с дъщерите си. А днес с Лайвли са намерили баланса какво в отношенията си, така и в грижите за децата, защото за него е много важно да има разделение от отговорностите, предава E!Online.
Актьорите неведнъж са заявявали, че за тях съвместното родителство е изключително важно. Затова и звездата от “Дедпул” си взе почивка от професионалните ангажименти след раждането на третото им дете. Той иска да е максимално присъстващ. Затова и всички са винаги заедно, не се разделят и пътуват много спрямо графика на единия или на другия. И явно това е тайната им за щастлив семеен живот.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мария от "Сървайвър" качи над 10 кила по време на снимките

Мария Обрейкова качила килограма в „Сървайвър“, призна блондинката при разговор с фенове. Тя влязла в предаването 52-53 килограма, а в края му тежала 66. Как се качват 13 килограма при уж тежките битки, в които се състезаваха непрекъснато и купичката ориз, която им се полагаше на ден, остава загадка. Карловката […]