Мая Савова си вкара автогол заради силикон и пищно деколте в “Черешката на тортата” ВИДЕО

Мая Савова изненада с диетично меню в “Черешката на тортата”, което привлече интереса дори и шеф Манчев, но не кулинарните умения, а пищните силиконови форми центрираха зрителското внимание.

Жената на спортния журналист Крум Савов винаги е приковавала вниманието с пищните си форми, но в този случай направо смая зрителите, защото заложи на засукана помощница с пищно деколте – бивша републиканска шампионка по фитнес в категория “Бикини” Елица Жекова. “Тя е моето гуру в здравословното хранене”, похвали се Савова.
Мая Савова нагорещи до червено в този вид от плажа СНИМКА 18+

Разбира се, очаквано, не диетичната червена салата или шоколадов десерт с малини бяха тема на коментарите в мрежата, а огромните устни, екстеншъните и дълбокото деколте на Жекова. За капак и самата Мая бе забравила да прибере косата си в опашка или под шапка, както повелялат неписаните правила на всеки готвач.
“То бива корекции, силикони… ама и в предаване за готвене ли?!? Голяма излагация”, гласи един от многобройните коментари в мрежата.
Няма да повярвате как изглежда Мая Савова и къде се намира СНИМКА 18+
Много от зрителите пък се пошегуваха, че помощничката на Мая на визия го докарва досущ като сестра на Джизъса заради неестествено бялата усмивка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как се чувстват Роналдо и Джорджина в новия си дом

През последните няколко седмици всички говореха за трансфера на Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия. Той ще играе за Ал Насър през следващите две години. И това, както може да се предположи, стана причина в за премнестването на цялото му семейство там. Благодарение на спортния клуб, футболистът си осигури най-високата заплата в историята на […]