Диана Димитрова има още какво да каже на Юлиан Вергов

Отношенията между Диана Димитрова и Юлиан Вергов стават все по-обтегнати. Преди броени часове актьорът сподели за първи път официалната си позиция, във връзка с обвиненията на актрисата, че е била жертва на насилие. В писмо, изпратено до медиите, той надълго и нашироко представя своята версия на историята и начина, по който се чувства, като уточнява, че единственият конфликт, който е имал с колежката си Диана Димитрова, е чисто словесен.
Разказва, че това се случва пред част от екипа на сериала. Поводът е, забелязани от него (в телефона на дъщеря му) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелава на никой родител да види и чуе в телефона на 15-годишното си дете.
“Повярвайте ми не искате да знаете какво видях там. И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз никога не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна”, категорично заявява актьорът, като добавя, че всеки, който твърди обратното, е чисто и просто лъжец.
Думите на Юлиан Вергов обаче станаха причина за ответна реакция от страна на Диана Димитрова. Тя използва своя Facebook профил, за да изкаже своето мнение по въпроса.
“Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му днес. По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре ”пазен” от закона”, пише актрисата.
Тя продължава с думите, че още при гостуването си в ”120 минути” преди време споделя една стара история. А именно, че Юлиан Вергов се свързва с нея и я пита дали ще отиде на лична среща с дете на около 13 години в дома на техен колега актьор. По думите ѝ това се случва няколко месеца след побоя през 2017 г. Диана Димитрова отива и подарява на момичето две от детските книги, които самата тя е рисувала. Допълва, че има как да докаже думите си.
“Ако аз съм това, което той се опитва да ме изкара днес, защо ме праща при дете? Всеки нормален човек би се усъмнил в грозните му думи. Когато човек е открит и невинен излиза и се защитава, а не мълчи толкова месеци. Аз нямам какво да крия”, пише още актрисата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Смях! Филип Буков отговаря на 10 тъпи въпроси БЛИЦ TV

Актьорът Филип Буков застана на нашия горещ стол, за да отговори на 10 откровени тъпи въпроси, но пък реакцията му задължително трябва да се види.  Любимецът на всички зрители от “Сървайвър” бе хванат на тясно в нашето студио и за няколко секунди трябваше да даде отговор на въпроси, които на […]