Ужас! Нападнаха дъщерята на Теа Минкова, докато е във… СНИМКИ

Теа Минкова наскоро е имала доста неприятен инцидент, но и не го скри от последователите си в социалните мрежи, които така и така следят всяка нейна крачка.

Преди дни приятелката на Наум Шопов и дъщеричката им Амая са преживели нещо, което няма да запомнят с хубаво в столичен мол. Момиченцето отишло в детски парти център, за да се забавлява на съоръженията, когато изведнъж отнякъде се появило друго детенце, което нападнало Амая.
Теа Минкова свали картите: призна за бивши гаджета и за раздялата на Алекс и Дани СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Tea (@teaminkova)

“Едно момиченце връхлея Амая и се вкопчи в лицето ѝ като питбул”, оплака се Теа в социалните мрежи и показа снимки на пострадалата си дъщеричка. Ставало въпрос за непровокирано насилие, а родителите на детето, което нападнало инфруенсърската дъщеря, се извинили. 
Наум Шопов и Теа минават през истински ад заради нагли измамници СНИМКИ
Теа Минкова обаче, се ужасила от друго – детето, нападнало Амая, било болно, а инфлуенсърката е възмутена, че родителите са допуснали болно дете на площадка със здрави./show.blitz.bg 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Tea (@teaminkova)

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Сватба и убийство на финала на "Лъжите в нас", заговори се и за... СНИМКИ

Дългоочакваният финал на поредния хитов сериал на Нова тв “Лъжите в нас” вече е факт – във вчерашаната петък вечер, когато стана ясно и кой какви лъжи е криел до последно. В крайна сметка, въпреки очакванията на мнозина за предвидим хепиенд, такъв не беше видян или поне не за всички […]