Сватба и убийство на финала на “Лъжите в нас”, заговори се и за… СНИМКИ

Дългоочакваният финал на поредния хитов сериал на Нова тв “Лъжите в нас” вече е факт – във вчерашаната петък вечер, когато стана ясно и кой какви лъжи е криел до последно.

В крайна сметка, въпреки очакванията на мнозина за предвидим хепиенд, такъв не беше видян или поне не за всички герои, което пък навежда на мисълта, че развоя на събитията тепърва ще се разгръща в нов втори сезон.
Инцидент по време на снимки на “Лъжите в нас”! Актриса се претрепа заради Дарин Ангелов
Вместо да сключи брак с Виктор (Дарин Ангелов), Ирина (Диана Димитрова) не успя да се пребори със себе си и с любовта, която изпитва към Сава (Орлин Павлов) и избяга. Двамата със Сава се събраха, а във финалните сцени Виктор се оказа… тайнственият купувач, купил на търг имението на Шейтанови.

Ирен Кривошиева пред БЛИЦ: Важно е какво имаш в ума и в душата, материалното днес го има, утре – не!
Бояна (Мария Сотирова) роди момченце, което кръсти Боян, а приятелките й се събраха отново заедно, а впоследствие Цвети (Милена Аврамова) без да каже на никого си замина с двете си деца. Дали обаче ще остане задълго надалеч, ще разберем евентуално във втори сезон на продукцията.

Дали това, което изглежда привидно решено в отношенията на героите в “Лъжите в нас” е всичко, действително е такова, тепърва ще става ясно. От екипа на продукцията все още не казват дали се работи по втори сезон, но фенове в социалните мрежи вече намекват, че четат между редовете в сюжетните линии именно това.
Радина Думанян се съблече СНИМКИ 18+
Те не спестяват и критики към целия сериал, вероятно правейки волно или неволно сравнение с предишната мега хитова продукция на Нова – “Откраднат живот”. И за разлика от бума, който предизвика медицинския сериал, поне засега “Лъжите в нас” не успява да грабне така зрителската аудитория./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now