Андреа скочи свирепо на сръбска звезда: Обижда българските изпълнители, пък пее с Азис и краде… ВИДЕО

Фолкпевицата Андреа не скри възмущението си, след като чу изказването на сръбската си колежка Йелена Карлеуша по адрес на българските изпълнители. Скандалните думи бяха отправени към родните звезди по повод излизането на албума на Карлеуша.

“Цялата концепция на албума има за цел да развие границите на балканската музика и шоубизнес. На Балканите, особено в Сърбия, през последните години има шокиращо увеличение на боклук в музиката, наводнение от български глупости! Евтини аматьори в рокли за 3 динара и музикална продукция от Таджикистан… Сърбия и Балканите трябва да вървят напред и българският турбобоклук да не бъде нещо, което всеки слуша, освен тайно между 4-те стени на стаята си”, заявява Карлеуша, промотирайки новите си песни.
Шок: Убиха Андреа, забиха й нож в гърба ВИДЕО
Отговорът на Андреа бе почти мигновен, а думите й направо режат като нож!

“Който иска да живее в миналото, да има селски нагласи и да слуша евтин турбофолк, нямам нищо против…”, написа родната изпълнителка в профила си в социалните мрежи. Андреа, която има редица успешни международни проекти, в това число и с балкански изпълнители, подхвана темата за непристойните думи на Карлеуша и при гостуването си в подкаста на Глориа Йорданова.
Андреа проговори неочаквано за болка и побой… СНИМКА
“Българските артисти, български боклуци, а в същото време ходи и прави дует с Азис и пее “Сен Тропе”, прави дуети с някаква, която е крала мои песни, краде ми визиите и аз нищо не казвам – щом харесва нас и българската музика! Но да обижда нас и цялата ни култура, защото българската музика е част от нашата култура, е много грозно от нейна страна и много невъзпитано. Аз не съм съгласна и няма да оставя така да се говори”, избухна Андреа. Тя апелира всички – и меломани, и изпълнители, да изкажат своето мнение, за да не остават без коментар грозните обиди спрямо родните певци.

“Агитирам всеки, който мисли че не е правилно, да застане и да си изкаже мнението. Трябва да се говори, когато някой чужд изпълнител плюе нашата музика, а не и ние да се плюем самите. Трябва да имаме самосъзнание, да се уважаваме, да се обичаме и да се подкрепяме. Тя си промотира новите песнички с хейт върху цялата ни нация”, негодува родната попфолк звезда./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Испанката, за която всички говорят

Съвсем нормално е днес всички още да говорят за големия финал на световното първенство по футбол за жени, защото емоциите още са налице. Дженифър Ермосо успя да помогне на своите сънароднички да достигнат до спечелването на трофея, но името ѝ обикаля из социалните мрежи поради малко по-различни причини. Първата е […]

Subscribe US Now