Пред развод ли са Джъстин и Хейли Бийбър

В последните месеци Джъстин и Хейли Бийбър се изгубиха от публичното пространство, а това очакване доведе до различни предположения до техен адрес. И докато някои твърдяха, че двамата са в очакване на първото си дете, други предположиха, че май са пред развод.
Двойката сключи брак през 2018 г и от тогава не са спирали да ни демонстрират колко влюбени и щастливи са. През март красавицата, която рядко си позволява да коментира личния си живот, написа гневно послание в социалните мрежи, в което заяви, че всичко, което се пише за нея и съпруга, е невярно и “идва от страната на заблудите”.
Сега източник, близък до семейство Бийбър, коментира пред People, че слуховете за развод наистина са доста далеч от истината и Джъстин и Хейли продължават да са си все така щастливо женени.
Преди дни моделът сподели снимка, на която виждаме как съпругът й си почива с едно от кучетата им. Тя го поздрави и за рождения му ден с поредица от техни снимки. Двамата посрещнаха Великден заедно и не би трябвало да има съмнения в брака им.
Но няма как да пропуснем и факта, че само преди дни бащата на красавицата Стивън Болдуин сподели в профила си публикация, в която се казва да се молим за брака на известната двойка. Е, явно съмненията няма да спрат, докато двамата не потвърдят категорично, че не мислят за развод.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейт Мос и Лила Мос са повече от неотразими заедно

От 2008 г. насам чантата Peekaboo се превърна в класически символ на италианското майсторство и символ на женствеността, неотделима от Fendi. Peekaboo е създадена от Силвия Вентурини Фенди и дебютира на дамското модно ревю на марката за пролет/лято 2009 г. Моделът е замислен да промени съвременните аксесоари, когато ерата на така популярните тогава […]

Subscribe US Now