Общото хоби на Чарлз и Камила

И докато кралица Елизабет се оттегли за обичайната си лятна почивка в своето любимо място – дворецът Балморал, задълженията на останалите членове на семейството не спират. Хубавото е, че понякога могат да ги съчетаят със собствените си хобита.
Като Чарлз и Камила, които посетиха Цветното изложение на Сандрингам.
Ежегодното събитие се състои пред друга кралска резиденция – двореца Сандрингам в Норфолк, но в последните две години не се състоя заради пандемията. Затова пък сега 73-годишният принц и 75-годишната му съпруга се завръщат там с радост.
Двамата са любители градинари, както ни припомнят от People. Затова и не е чудно, че с удоволствие и интерес принц Чарлз и Камила разгледаха изложението за производители на цветя, плодове и зеленчуци, и местни занаяти.
Макар да се състои само за ден през юли, Sandringham Flower Show привлича над 20 хил. посетители на година. Като всички те са почитатели на цветята, като херцогинята на Корнуол, която специално за случая беше облечена в рокля с флорални мотиви.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Проблемите за Шон Мендес продължават

Преди две седмици стана ясно, че Шон Мендес не се чувства добре психически, което наложи отлагането на концерти от световното му турне Wonder. Тогава изпълнителят написа в профила си в Instagram, че след доста време без подобни пътувания и участия е решил, че моментът да се завърне на път, изпълнявайки парчетата […]

Subscribe US Now