Металните прашки на Джулия Фокс

Джулия Фокс е известна с провокативните си тоалети, като понякога буквално забравя да облече дрехи. Като например онзи път, в който бе излязла на разходка по улиците с нещо като тоалет от колани.
Дори на филмовия фестивал в Кан моделът намери начин как да прикове всички погледи към себе си. Като цяло, където и да се появи, Фокс смайва присъстващите с избора си на облекло.
Направи го и на седмицата на модата в Ню Йорк, където се появи с дълго черно кожено палто. В палтото няма нищо секси и провокативно, но всички тези представи се промениха, когато Джулия Фокс реши да го разгърне.
Оказа се, че под палтото моделът е почти гола, като носи само и единствено метален сутиен със сребърни верижки и отиващи си метални прашки.
Определено това можем да наречем една от най-провокативните визии на Фокс до момента. Поне на официални събития. От HuffPost разбираме, че металните сутиен и прашки са дело на базирания в Ню Йорк бранд Seks.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Билалов с ексклузивна новина на старта на "Стани богат", задава се революционна промяна

След изключителния старт на новия сезон на “Стани богат” със специалната детска седмица в началото на септември, този понеделник, 11 септември, в 18:00 ч. по bTV феновете на любимата телевизионна игра за знание в света ще станат свидетели на революционна и ексклузивна промяна. Чисто нов жокер – „Помощ от приятел в […]

Subscribe US Now