Специалната връзка между крал Чарлз и внука му принц Джордж

Военният парад в чест на рождения ден на крал Чарлз внесе глътка свеж въздух в иначе не много добре развиващата се година за кралското семейство. Насред здравословни проблеми и напрежение с принц Хари, кралските особи като че ли се отпуснаха на балкона на Бъкингамския дворец.
Освен бляскавото завръщане на Кейт Мидълтън, впечатление направи и близката връзка между сина й принц Джордж и свекър й крал Чарлз. За това е допринесъл и фактът, че семейството на принц Уилям от известно време живее в Аделаид Котидж край замъка Уиндзор, в който пък кралят прекарва доста време.
На няколко часа северно от Уиндзор се намира място, което Чарлз специално посвещава на най-големия си внук и бъдещ крал на Великобритания. В земите край имението Бъркхол се намира “Гората на принц Джордж”.
Когато Джордж, в момента вече десетгодишен, се ражда през 2013 г., Чарлз засажда дървета в чест на появата му и края замъка Балморал. По онова време той ремонтира и къщичката на дървото в имението Хайгроув – забавление, което е създала навремето за собствените си синове Уилям и Хари.
Робърт Джобсън, автор на книгата Our King: Charles III: The Man and the Monarch Revealed, коментира пред Hello, че когато принц Джордж поотрасне още малко, крал Чарлз ще започне да го напътства за бъдещата му роля на монарх по начина, по който Елизабет Втора е напътствала принц Уилям.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

От Джордж Клуни до Ким Кардашиян - 5 марки на знаменитости, които доминират в Google

Силата на одобрението на знаменитости в маркетинга е добре известна. Известните личности носят допълнителна информираност и значително повишаване на доверието. Когато известна личност одобри продукт, той незабавно привлича вниманието и печели интереса на потребителите. Хората се доверяват и купуват продукти, свързани с любимите им знаменитости, което води до по-високи продажби и […]

Subscribe US Now