Рупърт Мърдок – женен за рускиня на 93

Никога не е късно човек да се влюби… отново. Това ни показва Рупърт Мърдок, който се ожени за пети път на 93 години през отминалия уикенд. Сватбата се е състояла на 1 юни в луксозното му винено имение в Калифорния.
Избраницата му е Елена Жукова – пенсионирана молекулярна биоложка на 67 години с руски произход. Според твърденията двамата са се запознали на парти, организирано от една от бившите съпруги на медийния магнат Уенди Денг.
На снимките от сватбата, публикувани във вестника на Мърдок The Sun, Жукова е облечена в елегантна бяла рокля с паднали рамене и носи скромен букет от момини сълзи. Самият Мърдок пък е в тъмен костюм с жълта вратовръзка и маратонки.
През ноември 2023 г., след дълги години спекулации кога и дали това ще се случи, Рупърт Мърдок се оттегли от управляващия пост на New Corporation – медийната компания, в която са някои от най-влиятелните медии като Times, The Sun, Fox News и The Wall Street Journal. В момента тя е управлявана от сина му Локлан (получилият много награди сериал “Наследници” на Мах е базиран отчасти на историята на империята на Мърдок.
Преди Жукова, 93-годишният Рупърт Мърдок е женен за бившата съпруга на Мик Джагър Джери Хол. След това той се сгодява за собственичката на винарна Ан Лесли Смит, но годежът е анулиран през 2023 г., малко преди да обяви годежа си за рускинята. Мърдок има шест деца, припомнят Deadline.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

52 години след началото - какво се случва с музикантите от ABBA

С хитовете си “Dancing Queen” и “Gimme! Gimme! Gimme!” шведската поп група ABBA постигна страхотен успех в началото на 70-те години на миналия век. През 1982 г. обаче Агнета Фелтскуг, Бьорн Улвеус, Бени Андершон и Ани-Фрид Люнгста поеха по отделни пътища. Чак през 2016 г. те обявиха, че планират да се […]

Subscribe US Now