Блага от “Ергенът” и Цитиридис – новата светска двойка? СНИМКИ

Благовеста Бонбонова бе натирена от “Ергенът” Виктор броени дни преди финала на шоуто. Разбира се, тя си тръгна със сълзи на очи и преживя много тежко безразличието на мачото, в когото открито заяви, че е влюбена. 

След отпадането си тя направи много интимно признание и заяви с кой роден тв водещ е имала еротични сънища и дали е правила секс в именито на “Ергенът”.
При гостуването си в “Шоуто на Николаос Цитиридис” Блага призна, че е имала няколко еротични сънища с култовия гологлав водещ. Той бе толкова засрамен, че дори не успя да реагира на нейните напористи намеци и интимни закачки. 

Все пак се поинтересува дали някое от момичетата е правило секс по време на снимките на “Ергенът”. Тя заяви, че вероятно е имало такава възможност, но тя е пропуснала. Колебливо заяви, че не вярва някое от останалите момичета да е мърсувала в къщата, но пък не звучеше много убедително. 
В крайна сметка стана ясно, че в момента Блага има човек до себе си, но не било нищо специално и сериозно. Най-голямата цел в живота й била да има здраво и сплотено семейство./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Помните ли Галя от балет "Сатен"? Няма да повярвате как изглежда любимката на Слави Трифонов СНИМКИ 18+

Помните ли танцьорката Галя от култовия балет “Сатен”, който се изявяваше в “Шоуто на Слави”? Самата Галя пък беше сред любимките на Дългия.  Тя напомни за себе си с провокативни снимки от почивката си в Тайланд. Все още е така слаба, но годинките все повече си личат и тя не […]