Помните ли Галя от балет “Сатен”? Няма да повярвате как изглежда любимката на Слави Трифонов СНИМКИ 18+

Помните ли танцьорката Галя от култовия балет “Сатен”, който се изявяваше в “Шоуто на Слави”? Самата Галя пък беше сред любимките на Дългия. 

Тя напомни за себе си с провокативни снимки от почивката си в Тайланд. Все още е така слаба, но годинките все повече си личат и тя не може да прикрие увисналата кожа. 
Не можем да отречем, че Галя изглежда зашеметяващо добре за годините си. Тя е прехвърлила 40-те и все пак съумява да има хубаво телосложение. На кадрите й от Тайланд обаче се вижда, че на места кожата й е започнала да виси.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by G a l i n a M a n o v a ♡︎ (@galiasaten)

“Пускам слънчеви снимки в този мрачен ден. А за филтъра на Бог върху фона, гарантирам, че е истински шедьовър….и му е по-добър от тези в Инста”, пише тя под екзотичните кадри от Тайланд. 
Бившата танцьорка получи стотици похвали за външния си вид и откровено някои жени заявиха, че им служи като муза в трудни времена. Те вземат пример от нея и все повече момичета се впускат в спортни занимания, искайки да имат визията на своя кумир./show.blitz.bg 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво се случва с гърдите й?! Антония Петрова ужаси всички с полугола СНИМКА 18+

Антония Петрова не спира да дразни почитателите си със снимки от екзотичната си ваканция на Малдивите, където е със своя съпруг Ивайло Батинков и синът им Благовест.  Последните фотоси на звездата озадачиха нейните почитателите, които се хванаха за главата от видяното и това, което си е причинила на огромния бюст.  […]