Мика Стоичкова подлуди с тази рокля, показа и пръстен СНИМКА 18+

Откакто е станала инфлуенсърка Мика Стоичкова е доста провокативна, а на моменти и без всякакви задръжки. Поредното потвърждение за това се появи наскоро в профила й в социалните мрежи, където тя събра погледите с много дръзка рокля.

Щерката на Христо Стоичков май е в доста палаво предколедно настроение, ако съдим по всичко, което показва с усмивка на последователите си. Нещо повече – освен настроение, Мика показа и пръстен на дясната си ръка, който буди доста подозрения.
Мика Стоичкова и новият й се пуснаха от спалнята СНИМКА

Изминаващата година беше доста бурна за брюнетката, която се уреди с доходоносна нова работа в БФС, с нов приятел в личен план и вероятно с още много благини, за които тепърва ще се разбира.
Мика Стоичкова се награби с новото си гадже ВИДЕО
Засега Мика Стоичкова не казва нищо по въпроса за какво символизира новия й пръстен, но както се казва – ще поживеем, ще видим. Засега бижуто много напомня на годежно, а дали наистина е такова, оставяме на вас да прецените.
Колкото до роклята – тя е ултра скъпа и дизайнерска, на Жан-Пол Готие, а в различни сайтове нейни реплики струват около 1000 евро./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Насилието, на което е била подложена Шаная Туейн

За насилието над жени напоследък се говори все повече както и у нас, така и в други страни по света. И Холивуд не е изключение. Тежките истории, които разказват знаменитостите не са от скоро, а поредната такава споделя Шаная Туейн. В интервю за Sunday Times певицата говори открито за детската […]

Subscribe US Now