Актрисата Дария Симеонова чака второ бебе СНИМКИ

Актрисата Дария Симеонова изненада всички с много приятна лична новина. Приятелката на Ралица Паскалева реши да последва примера й и да увеличи семейството си. 

Още след раждането на сина си Макси призна, че ще има продължение и ще продължи с поколението. Този ден дойде и тя обяви, че са в очакване на четвърти член на тяхното семейство. 
 

“Обещах, че следва продължение, ето го и него. Най-естественото продължение… Аз, Тони и Макси с нетърпение очакваме четвъртия член на нашето семейство”, призна Дария и показа няколко снимки, на които вече си личи бременното коремче. 
Чаровната актриса, която нашумя с ролята си в сериала “Откраднат живот”, не може да скрие вълнението и усмивката от благата вест, която очакваха с нетърпение. Най-щастлив се оказа Макс, който няма търпение да си има братче или сестричка, за да има с кого да си играе. Малкият юнак не спира да целува корема на майка си и да бъде нетърпелив за появата на бебето./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Това е новата Мис България

Вчера, 10 септември, бе избрана новата носителка на титлата Мис България. Победителката, която получи короната от Александра Кръстева, Мис България 2022, се казва Елизабет Кравец. От Варна е и е на 17 години. Тя първо спечели конкурса Мис Варна. Тогава имаше дискусия в социалните мрежи за произхода й. “Аз съм […]

Subscribe US Now