Когато Мадалина Геня скърби

В социалните мрежи може и така да изглежда, но животът на Мадалина Геня не е само цветя и рози. Има и тежки моменти.
Наскоро половинката на Григор Димитров публикува в профила си в Instagram символ на траур, придружен от текста: “Почивай в мир, малко ангелче”. Това, разбира се, разбуни духовете и в коментарите под поста последователите на актрисата започнаха да се чудят какво се случва.
Развитите теории бяха много, като може би една от най-повтаряните бе, че нещо се е случило с дъщерята на Геня. За да разсее тези съмнения, Мадалина Геня редактира поста, като на италиански и на английски поясни за какво става дума.
Тя пише, че през последните няколко дни не е активна в Instagram, защото скърби за загуба, която я е наранила много. Половинката на Григор Димитров пояснява, че постът е бил посветен на дете, което не успяло да се справи с тежко заболяване, и неговото семейство.
Мадалина Геня пише още, че през последните няколко месеца е направила всичко по силите си, за да помогне на детето и семейството. “Не съм си и помисляла, че ще се създават всякакви изводи за личния ми живот и никога не съм мислила, че ще трябва да оправдавам за жеста си.”
С това Геня слага край на спекулациите и не само е изтрила всички съществуващи до момента коментари под поста, но и е забранила бъдещи такива.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Симона Загорова подлуди мъжете с тези СНИМКИ 18+ от плажа

Няма и следа вече от пухкавата Симона Загорова. Дъщерята на Глория се амбицира и доказа на всички, че за кратко време може да постигне удивителни резултати и да засенчи майка си, която от години се слави със строг хранителен режим, който поддържа перфектната й фигура.  Талантливата Симона заля социалните мрежи […]

Subscribe US Now