Готов ли е Брад Пит да срещне новата си любов

Брад Пит знае как да граби от живота с пълни шепи. Въпреки че напоследък е доста зает с работата по предстоящия си филм “Убийствен влак”, не оставя и личния си живот на заден план.
И какво като междувременно продължават съдебни спорове с бившата му съпруга Анджелина Джоли? Брад Пит очевидно отдавна вече не страда, а все така показва, че изключително много държи на отношенията с децата си.
Източник на People разкрива, че актьорът винаги вечеря с тях, когато всички са в Лос Анджелис. “Децата вече са по-големи и имат собствен живот и приятели”, допълва още източникът и обяснява, че това обаче не им пречи заедно да имат добри семейни отношения.
Брад и Анджелина са родители на шест деца. Най-голям е Мадокс (20 г.), след това са Пакс (18), Захара (17), Шайло (16), а най-малки пък са 14-годишните близнаци Вивиън и Нокс.
Освен на децата си, Брад обича да отделя време и на своите хобита. Харесва архитектура, както и други креативни занимания. А освен тях, разбира се, е все така запален по бизнеса си с производство на вино. Френската винарна Château Miraval той купува още през 2018 г., докато с Анджелина са все още заедно.
И въпреки че за вилата-винарна бившите съпрузи също водят съдебни битки, Брад очевидно няма намерение да се отказва от страстта си.
Освен това продължава да живее живота си по най-добрия възможен начин според обстоятелствата. Даже вече излиза по-активно по срещи, но пък все още не е сериозно обвързан.
Е, предполагаме и това скоро ще се случи. Все пак, в живота на хората следващата голяма любов често изниква иззад ъгъла съвсем неочаквано.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мис България 2020 се пусна по сутиен от спалнята и призна... СНИМКА 18+

Напоследък Мис България 2020 Венцислава Тафкова му е отпуснала края по отношение на разголването. И ако доскоро сваляше горнището без капка свян по чужди и родни плажове, този път нагорещява директно от спалнята си. Наскоро тунингованата моделка показа на всички как изглежда в дантелен, прозрачен розов сутиен и в колко […]

Subscribe US Now