Зейнеб плаче всеки ден за Турция, но в мрежата я… СНИМКИ

Мощното земетресение в Турция и Сирия преди няколко дни потресе целия свят, а бившата панелстка в “На кафе” Зейнеб Маджурова не е на себе си заради случилото си.

Водещата, която е от турски произход и има много приятели, засегнати от бедствието в страната, е сред активните дарители на пострадалата от опустошително земетресение съседна Турция.
Зейнеб се похвали с обувки за 1000 евро ВИДЕО

“Плача всеки ден. Дори не знам как да опиша трагедията. Последното нещо, което истински ме разтърси, е новината за намереното и спасено бебе на 20 дни Карем, стояло под руините. Благодаря на Господ, че това се случи! Надявам се още на такива чудеса”, споделя разстроената Маджурова, която още от самото начало изпраща серия от есемеси в помощ, а също и координира лично различни инициативи.
Зейнеб хукна из Лондон по пижама ВИДЕО
Заедно със свои приятели тя ръководи благотворителна онлайн разпродажба, а средствата от нея ще заминат в помощ на пострадалите.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Zeyneb Madzhurova (@zeynebmadzhurova)

“Можем малко да помогнем с одеяла, генератори, печки, палатки, дълготрайни продукти и молитва! Има отворени пунктове на Червения кръст в София, Пловдив, Варна”, призовава за помощ Зейнеб, която не скри и огорчението си, че дори и в моменти на такава свирепа трагедия има хора, които намират време за скандали по темата. Повод за реакцията й е факта, че малко, след като първоначално споделя в профила си в мрежата номера на БЧК за дарения, нейни последователи я засипаха с негативни коментари защо зове за помощ само за жертвите в Турция, но не и тези в Сирия.
Зейнеб с неочаквано решение след раждането
Маджурова е категорична, че въпреки гневната вълна към себе си, ще продължи все така активно да търси различни варианти, за да помогне най-вече на пострадалите деца от земетресението и се надява и много други хора да последват примера й./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Как да спрем да изхвърляме храна

Гладът в световен мащаб и разхищението на храна са два контрастни и все по-задълбочаващи се проблема. И ако в повечето случаи за тях се говори с огромни цифри, то истината е, че всичко започва в нашата кухня и приключва в кофата за боклук. В днешните условия на жестока конкуренция между големите […]

Subscribe US Now