Провал ли ще се окажат концертите на Дженифър Лопес

През февруари Дженифър Лопес направи голямото си завръщане в музиката, след като месеци наред подготвяше феновете си за това. След малко повече от десетилетие не бе издавала нов албум, тя най-накрая пусна This Is Me… Now.
Албумът, който е продължение на This Is Me…Then от 2002 г., е посветен на любовта на певицата с Бен Афлек, която двамата преоткриха двайсет години след първата си раздяла.
За да разкаже тяхната романтична история по възможно най-вълнуващия начин и да възроди кариерата си впечатляващо, Джей Ло бе решила да направи мултимедиен проект, който да включва двата филма This Is Me…Now: A Love Story и документалния The Greatest Love Story Never Told, както и турне. Целият този мащабен проект е на стойност 20 милиона долара и е самостоятелно финансиран.
След излизането на новия албум на певицата обаче интересът към него е доста слаб. През първата седмица са продадени едва 14 000 копия. Въпреки че This Is Me… Now дебютира на върха на Billboard Top Album Sales Chart с 11 000 физически продажби, достига до номер 38 в Billboard 200, като се превръща във втория от нейните девет студийни албума, който остава извън топ 10.
Неочаквано нисък интерес има и към турнето This Is Me… Now, носещо името на албума, което Дженифър Лопес обяви също през февруари. Показателно за това се оказа фактът, че съвсем наскоро тя тихомълком отмени няколко дати за концерти в градове като Кливланд и Нешвил, като зад решението ѝ най-вероятно стоят слаби продажби.
Поредните новини, които доказват колебливото възраждане на кариерата на певицата пък са свързани с преименуването на турнето. Вместо This Is Me… Now то вече се нарича This Is Me… Live | The Greatest Hits, пише Variety.
Новото име подсказва, че Джей Ло явно ще разшири обхвата му и вместо песни само от новия си албум, ще изпълнява такива от цялата си дискография. Целта на този ход вероятно е за концертите ѝ да се привлече по-голяма публика, която е възможно и да не е слушала последния албум на певицата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Проблемите за Надал продължават - какво му предстои

Рафаел Надал безспорно вече е записал името си в историята на тениса, но феновете на колоритния испанец очакват той да продължи да играе поне още известно време. Е, последната година не е никак лека за Надал, защото заради контузия той почти не е играл. Направи опит за завръщане в началото […]

Subscribe US Now