Мария Силвестър удари всички в земята! Няма да повярвате с кого си ляга

Тв водещата Мария Силвестър отново е щастлива след раздялата със 17-години по-младия от нея Михаил Пенев, с когото скъсаха миналото лято.

Дълго време тя се беше отдала само на краткотрайни авантюри, докато не срещна новия си любим. Гаджето й пак е по-младо от нея и двамата излизат заедно отскоро, пише “Галерия”.
Двамата се запознават покрай общи приятели и любовта ги връхлита веднага, но все още не живеят под един покрив. Мария не бърза и да го представи и на 15-годишния си син Давид, който мечтае да стане изобретател.

Момчето изключително трудно преживява раздялата на известната си майка с баща му – певеца и актьор Силвестър Силвестров, и дори тръгва на психолог, докато се съвземе. „Аз съм съзнателен и много разумен човек и дори да има човек до мен, не бих го запознала с детето си толкова бързо и не бих заживяла с него така мълниеносно. За мен синът ми е най-важният фактор, който ще определи дали ще бъда с някой или не”, сподели преди време Мария, която също преживява доста драматично развода си със Силвестър.
Двамата бяха женени 15 години и минаваха за едни от най-хармоничните двойки в родния шоубизнес и затова раздялата им през 2015 година изненада мнозина. Двамата дълго време бяха в обтегнати отношения и си разменяха остри реплики по медиите, но днес са заровили томахавките заради сина си.
Мария дори преди време си позволи да сподели с последователите си в Инстаграм шокиращи разкрития за края на връзката им.
„С Давид живеехме в апартамента на приятели, които ни го дадоха, докато се съвзема от развода. На 37 години останах на улицата и осъзнах, че трябва да започна от нулата. Така че, докато гледаш някой на екрана или няма значение къде, усмихнат, забавен, елегантен, ти не знаеш каква му е битката. Този пост е за силата. Каквото и да коства тя. И за жените, които все пак оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, плащат данъци, не спят с мъж, за да напреднат в работата, не живеят с такъв, защото „така трябва”, а защото не искат да си менкат травмите, докато не ги осъзнаят и разберат“, емоционално сподели Мария./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Няма измама! Ето го гаджето на "Ергенът" Виктор СНИМКИ

Виктор Стоянов и приятелката му Мария най-сетне се показаха за първи път заедно в социалните мрежи. След като няколко пъти съобщи в интервюта, че е влюбен в жена, с която се запознал преди снимките на предаването, той реши да се покаже с нея.            View this […]