Какви са впечатленията на Дария Симеонова от Куба

Посещаването на далечни дестинации винаги е добра идея, когато времето у нас и в Европа като цяло не е мечтаното за екскурзии.
Затова пък в далечна Куба е топло, влажно и определено има какво да се види и преживее. Сигурно всичко това е подтикнало Дария Симеонова и половинката ѝ да се отправят именно към страната на Фидел Кастро.
Актрисата от “Мен не ме мислете” сподели два поста с много снимки във всеки един, за да ни потопи в атмосферата. Първият бе посветен на Хавана, столицата на Куба.
“Куба е толкова цветна, наситена и различна, колкото си представяхме”, пише Симеонова. Коктейлите, рома и пурите също не са останали незабелязани от нея. Не всичко обаче в страната е цветя и рози и Дария Симеонова го е видяла.
“През една пресечка от огромния площад, сградите (и хората в тях) тънат в разруха и мухъл. Никой не танцува по улиците, както по филмите, а яйцата и захарта са рядкост и са с купони.”
С втория си пост актрисата показва снимки от градовете Винялес, Сиенфуегос и Тринидад, където твърди, че “вече се усеща кубинското безвремие”. “Ароматът на тютюн, потракването на люлеещите се столове, цветовете и слънцето стават все по-силни и автентични. Запазили са чара си, въпреки нелекия живот”, допълва Дария Симеонова.
Разказът завършва с уточнението, че цялата атмосфера е романтична, дори приказна. Актрисата обещава, че ще споделя още снимки от екскурзията в Куба.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Брук Шийлдс проговори за изнасилването си преди 30 години

Преди повече от 30 години Брук Шийлдс e била сексуално насилена от влиятелен продуцент от Холивуд. Но тя така и не казва нито дума. “Никой няма да ми повярва”, мисли си актрисата тогава. “Хората не вярваха на тези истории по онова време. Мислех, че никога повече няма да работя.” Историята […]

Subscribe US Now