Снимката по бельо на Владо Карамазов, която озадачи доста хора

Свикнали сме в профилите на световноизвестните звезди често да се натъкваме на снимки по бельо – понякога за някоя рекламна кампания, а друг път чисто и просто за провокиране на интерес. 
И, да, много звезди са истински майстори на провокациите, що се отнася до такива предизвикателни кадри. Не можем да отречем, че и на много български известни личности от света на шоубизнеса истински им се отдава да го правят също. 
Искрено се изненадахме обаче, когато попаднахме на такава снимка в профила на Владимир Карамазов, защото той е последният човек, от когото очакваме да се появи в социалните мрежи по бельо. И то не за рекламна кампания.
Владо Карамазов обаче определено е решил да насочи вниманието на феновете си към него. “Проба на ново осветление в петзвезден хотел”, пише актьорът и фотограф под кадъра, на който се вижда, как по слипове се снима в огледалото на хотелска стая. 
Снимката бързо си спечели хиляди харесвания и доста коментари, вариращи от пълно одобрение и учудване до краен негативизъм. Какво точно е провокирало Владимир Карамазов да направи този кадър и дали в него няма някакъв скрит смисъл – няма как да знаем. Фенове на театралното изкуство у нас обаче смятат, че Карамазов иска да ни каже нещо важно за предстоящо негово начинание.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принцесите, които се разсърдиха на двореца - защо Беатрис и Йожени се чувстват ненужни

Принцеса Беатрис и принцеса Йожени никога не са били в центъра на вниманието в британското кралско семейство. Дъщерите на принц Андрю и Сара Фъргюсън са първи братовчедки на принцовете Уилям и Хари, и още отдавна са направили своя избор да живеят светски живот извън протокола. Те се появяват само на […]

Subscribe US Now