Още горещи снимки на Оливия Уайлд по бански

Само преди два дни Оливия Уайлд сподели закачливи свои снимки от плажа, където релаксира в компанията на приятели. В социалните си мрежи тя сподели поредица от снимки и кратки клипове на фона на морето, палмите и синьото небе. И си личеше, че доста се забавлява.
За Оливия Уайлд купонът явно не спира и тя за пореден път доказва, че е преодоляла раздялата след близо двегодишната си връзка с музиканта Хари Стайлс.
Актрисата всъщност официално поставя началото на нова глава от живота си с навършването на своите 39 години. Тя отбеляза повода в социалните мрежи, като разкри, че празнува на тропическа дестинация, и отново със закачлива снимка по бански. В описанието към кадъра Оливия Уайлд написа, че вече на 39, се чувства добре и благодари за любовта, която е получила на рождения си ден.
Постът на актрисата получи доста харесвания и положителни коментари, включително и от майката на бившия ѝ Хари Стайлс, Ан Туист.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Оливия Уайлд не спира със закачливите секси снимки

Само преди два дни Оливия Уайлд сподели закачливи свои снимки от плажа, където релаксира в компанията на приятели. В социалните си мрежи тя сподели поредица от снимки и кратки клипове на фона на морето, палмите и синьото небе. И си личеше, че доста се забавлява. За Оливия Уайлд купонът явно […]

Subscribe US Now