Ето какво си пожела победителят от “България търси талант” ВИДЕО

Стефан Иванов е големият победител в “България търси талант”. 6-годишният гайдар, който смая жури и фенове на формата, гостува тази сутрин с баща си в студиото на “Тази сутрин” в ефира на bTV.

Малкият талант изпита може би най-голямата емоция до момента в живота си, след като успя да вдигне неведнъж на крака и публика, и жури с изпълненията си. А това, което каза броени часове след победата, изуми всички.
Танц “Пандемия” остави проф. Кантарджиев без думи

“Не се притеснявах на сцената. Излязох и свирих. На път за вкъщи заспах в колата. Когато се прибрахме, сложихме наградата на масата”, сподели малкият гайдар, който спечели сърцата на публиката. 

“В еуфория сме, наградата е голяма радост за нас. Благодаря на всички!”, добави и таткото на Стефчо.
Проф. Тодор Кантарджиев пред БЛИЦ: Бях в центъра на огъня!

Момчето сподели, че в скоро време ще се вози на влак, което е негова мечта. Като благодарност към всички, които са гласували за него, то изсвири с гайдата си химна на България./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мария Бакалова с нова визия, вече не е блондинка СНИМКА

Мария Бакалова изненада с нова визия и повечето й фенове са искрено удивени от промяната. Едва ли сте очаквали да видите световноизвестната българка в този вид. А за промяната съобщи самата тя в профила си във Фейсбук. И, разбира се, кадъра предизвика много вълнения и коментари с преобладаващи суперлативи.  Ето […]

Subscribe US Now