Защо всички говорят за татуировката на Хари Стайлс

Вече от няколко месеца Хари Стайлс и Оливия Уайлд са разделени, като през това време изпълнителят бе заснет да се целува страстно с Емили Ратайковкси.
И към момента не знаем какво се случва между двамата, защото са супер потайни. Но изпълнителят може и все още да не е забравил бившата си.
Поне с такова впечатление оставаме от негови снимки, заснети от папараци. Хари Стайлс е бил заснет в Болсена, Италия, където е бил на лодка в компанията на приятели. Сред тези приятели пък са били Джеймс Кордън и съпругата му.
На някои от снимките изпълнителят е само по бански и се виждат всички татуировки по тялото му. А те не са никак малко, но една прави особено впечатление. На едното си бедро Стайлс има татуирано името Оливия, пише Page Six.
Към момента Хари Стайлс не е отговорил на запитванията на таблоидите относно татуировката и дали тя е посветена на бившата му Оливия Уайлд. Но това, разбира се, не е сигурно, защото според някои татуировката може да посветена на песента на One Direction “Olivia” от 2015 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо сложиха прякор на Тейлър Суифт земетресението

Тейлър Суифт определено изживява апогея на кариерата си – всеки един от концертите ѝ от турнето Eras Tour е напълно разпродаден. И поне към момента изглежда така, че феновете на изпълнителката ще я направят още по-богата. Оказва се, че концертите на Суифт са толкова наелектризиращи, че карат земята да се тресе. […]

Subscribe US Now