Вера Уанг отказва да остарее

Дали заради ген, дали с много усилия и лишения, или пък с помощта на пластичната хирургия, има не една и две известни дами, които изглеждат много по-млади от своите връстнички.
Поредният подобрен пример е дизайнерката Вера Уанг. Тя е на 73 години, но на голяма част от снимките й в Instagram не можем да й дадем повече от 30-40. Особено ако не се снима в близък план…
Жената, създала стотици тоалети за най-известните дами в шоубизнеса, е маниак на тема здравословен начин на живот. А откакто прекарва по-голямата част от времето си в дома си в Маями, тренира още по-усилено и изглежда по-добре от всякога.
Доказателство за това са и последните ѝ снимки от Хелоуин. Дизайнерката реши да влезе в образа на Клеопатра и да си признаем, получава ѝ се отлично. 
От профила ѝ в социалните мрежи научаваме, че точно като Хайди Клум и Вера Уанг си пада по организирането на партите по случай Вси Светии. И точно като купоните на Хайди, и тези на дизайнерката са широко посещавани и пълни със звездни гости в страхотни костюми. 
От всички обаче най-голямо впечатление прави Вера Уанг, която наистина много се доближава до визията на египетската владетелка. Когато е била на 30 години. Сигурни, сме че на 73 години Клеопатра далеч не би изглеждала по този забележителен начин. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кошмар! Автобус блъсна Сашо Кадиев и дъщеря му в Турция ВИДЕО

Сашо Кадиев изживя пълен кошмар наскоро по време на екскурзия до Турция. В южната ни съседка той е бил заедно с дъщеричката си Катерина, но още от първия ден на престоя им случките били все с неприятен привкус. Актьорът искал да прекара няколко дни с дъщеря си в Анталия, но […]