Ще стигне ли Бен Афлек отново до дъното, от което Дженифър Лопес го извади

В последните седмици евентуалният предстоящ развод на Дженифър Лопес и Бен Афлек е една от най-коментираните теми от всички, освен от тях самите. Двамата продължават да пазят мълчание, да се появяват отделно на различни събития и да дават почва за още повече подозрения, че краят май е съвсем близо.
Наскоро актьорът бе в компанията на бившата си съпруга Дженифър Гарнър на тържество по случай завършването на сина им Самюел. А вечера, 12 юни, официалното му дипломиране отново ги събра. Този път обаче с тях бе и все още законната му съпруга Джей Ло, която пристигна заедно с близнаците си Макс и Еме.
Бен Афлек бе придружен на събитието от майка си и през цялото време предпочиташе да държи дистанция от Лопес. И докато на него напрежението просто му бе изписано на лицето и не можа да заблуди никого с неуспешните си опити да се усмихва, певицата демонстрира видимо добро настроение и по нищо не показа, че проблемите в любовта я тревожат. Но на тръгване вече беше свалила усмивката и също изглеждаше напрегната.
Със сигурност тази семейна сбирка е била поредното трудно изпитание за съпрузите, които правят всичко по силите си да крият трудностите помежду си, докато всички определят развода им като “неизбежен” и “наближаващ”. А мрачното изражение на актьора напоследък поражда у близките му едни добре познати страхове, свързани с влечението му към алкохола и хазарта, обяснява Daily Mail.
Напоследък Бен Афлек на няколко пъти бе уловен от папараци с бутилка алкохол в ръка, а притесненията на хората от обкръжението му са, че провалът и на тази любовна приказка с Дженифър Лопес ще го тласне отново на дъното, от което успя да изплува именно с нейна помощ. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хърватският национал Матео Ковачич започва Евро 2024 с голяма новина

Хърватия не успя да стигне до финала на Световното по футбол през 2022 г., макар да остана на трето място. Амбициите на балканския отбор за Евро 2024 обаче са големи. Още повече, че един от голмайсторите му има допълнителна мотивация. В навечерието на първенството съпругата на Матео Ковачич съобщи, че […]

Subscribe US Now