Когато си принцеса, но не можеш да си платиш сметката

През изминалия уикенд бяха последните два – и най-популярните, дни на фестивала Гластънбъри. Редица знаменитости избраха да се отдадат на музиката там – Лили Джеймс, Сиена Милър, Кит Харингтън и Роуз Лесли. Между тях беше и принцеса Беатрис.
33-годишната внучка на кралица Елизабет посети фестивала със съпруга си Едуардо Мапели Моци.
Забавлението й обаче беше белязано от неприятна случка. Според информацията на Express тя и Моци са спрели да си купят освежаващи напитки и храна в един от ресторантите в Гластънбъри. След като са се редили на голяма опашка обаче, ги е очаквала изненада.
“Тя се опита да плати с карта, която беше отхвърлена три пъти”, казва източник на изданието и уточнява, че инцидентът се е случил ресторант Pony Bistro, който има звезда Мишлен.
Беатрис, която е по-голямата дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън, стана майка преди по-малко от година. Двамата с Едоардо Мапели Моци са родители на осеммесечната Сиена, като принцесата има и шестгодишен доведен син от предишната връзка на съпруга си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дъщерите на кралица Летисия по стъпките на майка си

Освен държавни събития и официални задължения, испанското кралско семейство има време и за забавления. По-точно – за културни събития, които посещава заедно. Като театрална постановка в Мадрид. През уикенда крал Фелипе и кралица Летисия, заедно с двете си деца, гледаха De Sheherazade в театър “Канал”. Впечатление направи обаче не само […]