Тъжни новини за принца на Люксембург

Колкото и малка да е, Люксембург също е една от европейските монархии. И именно с един от членовете на монархическото семейство е свързана новина, която се появи преди дни.
Принц Луи Люксембургски е прекратил годежа си със Скарлет-Лоран Сирг.
Луи, който е син на великия херцог на Люксембург Анри, и френската адвокатка съобщиха, че са сгодени през април 2021 г. Сега обаче пуснаха официално заявление: “Решихме да не продължаваме романтичната си връзка, макар да оставаме свързани с дълбоко приятелство и топли чувства един към друг”.
Принц Луи има предишен брак – от 2006 г. до 2019 г. той е женен за Теси Антъни, от която има две деца – принцовете Габриел и Ноа. Теси подкрепяше връзката на бившия си съпруг със Скарлет Лоран, като дори публикува тяхна снимка в профила си в Instagram, за да ги поздрави за годежа им.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Излагация! Мани от "Игри на волята" се кълчи в турбо чалга ВИДЕО

Най-емблематичният участник от последния сезон на “Игри на волята” безспорно е Мани Ву Наг, а сандалите в шоуто я изстреляха във всички светски хроники.  Устатата Мани е решила да си запази натрупаната слава и да пробие на музикалната сцена, а естетсвено става въпрос за попфолк жанра.          […]

Subscribe US Now