Ето ги ВСИЧКИ участници в “Сървайвър”, изненадите са големи!

Преди няколко дни ви информирахме кои са новите звездни участници в новия сезон на екстремното риалити шоу “Сървайвър”, което скоро ще се появи в ефира на bTV. Ето, че вече са ясни и останалите, които ще се борят за голямата награда от 100 000 лева, както и за титлата “Последният оцелял” в Доминикана.

Новите претенденти ще бъдат посрещнати не само с екзотична природа, но и с изолация, самотата и ще се сблъскат с най-големите си страхове, но и ще покажат силата на волята и духа си, както и опит да надскочат себе си. Снимките ще продължат рекордно дълго време – 90 дни, а седмият сезон ще се превърне в най-дългия, излъчван някога в България. 
Култово ВИДЕО показа новите звездни участници в “Сървайвър”

Срещу десетте популярни личности, които ще бъдат част от племето “Известни”, ще се изправят още 10 непоколебими участници, обединени под името “Войни”. Мъжете са: футболистът Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков, гемологът Светослав Славчев, модният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, а жените – инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, артистът Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова. 
В Карибско море всички сървайвъри ще се впуснат в невиждани по мащаб игри и ще се сблъскат с тежки физически и психически изпитания. Веднъж попаднали в приключението, те ще трябва да изградят сложни стратегии и да предприемат неочаквани, а често и рискови ходове, за да се придвижат към победата.  
Божана Кацарова за “Сървайвър”: Може да ме очаквате с пълна сила!
Предстоящият, седми сезон на Survivor, не само ще сбъдне мечтата на риалити героите да се гмурнат в неизвестното, но и ще ще донесе нови, силни емоции и на феновете, които ще изживеят приключението едновременно с участниците в него.
Предаването ще бъде реализирано по нов модел и ще се излъчва почти в реално време, като по този начин ще даде възможност на зрителите да вземат активно участие в развоя на събитията. Единствено те ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Най-мъчителният и мрачен момент за Присила Пресли

Лиса Мари Пресли, единствената дъщеря на Елвис Пресли, почина на 12 януари след сърдечен арест. На възпоменателната служба майка ѝ Присила Пресли отдаде почит като прочете стихотворение, написано от една от внучките си. “Нямам идея как да опиша майка си с думи. Истината е, че са твърде много. Лиса Мари […]