Нина Добрев и Шон Уайт са “груби и неучтиви” – кой нарече така звездната двойка

Както стана известно наскоро, Нина Добре, половинката ѝ Шон Уайт и техни приятели се отдават на заслужена зимна ваканция във Франция, където двойката прекарва по-голямата част от времето си в каране на сноуборд.
Разбира се, не може без обичайните, съпътстващи всяка ваканция глезотии, като похапване в някой хубав ресторант насред ски пистите. Оказва се обаче, че макар да не е притеснявана от фенове, актрисата с български корени се натъква на местен, който далеч не одобрява нейното и това на хората в компанията ѝ поведение.
На клип, качен в TikTok се вижда как докато похапват, към масата на Шон и Нина се приближава мъж, който им вдига скандал за мястото, на което са седнали, твърдейки, че е негово.
“Това място е резервирано за мен. На него пишеше Луи. Не можете ли да четете? Това място е мое”, заядливо се обръща той към Добрев, макар че ако съдим по думите на двойката, те се хранят в напълно нормален ресторант без настаняване или табели с имена.
Мъжът заплашва актрисата, че ще извика мениджъра, който да го настани на мястото му. “Тук не е Америка, тук има ред. Какво ви кара да си мислите, че може да седнете на мястото ми… Не може да си правите каквото си искате, американци”, продължава видимо разгневен мъжът.
В крайна сметка гаджето на Нина запазва спокойствие и пояснява, че никъде на масата не е имало табела с неговото име, както и че в заведението се сяда свободно, докато Нина дори се усмихва на нелепата ситуация, което в крайна сметка още повече разгневява Луи. 
“Не е смешно. Никак не е смешно, че сте седнали на мястото ми. Това е грубо. Това е неучтиво, като всички вас, американци”, завършва гневно Луи, устремявайки се очевидно към въпросния мениджър, който да разреши ситуацията с местата. 
От края на сцената става ясно, че мъжът няма представа кои са те, макар, че Шон Уайт представя себе си и актрисата. “Кои сте вие изобщо? Защо сте седнали тук?”, пита пак Луи. А те му отвръщат: “Аз съм Шон Уайт, а това е Нина Добрев”.
Клипчето завършва с учудените и недоумяващи лица на Нина и Шон, които продължават разговора с техните приятели, като споделят, че не могат да повярват какво им се е случило току-що.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тука има, тука няма - татуировките на Парис Джексън

Червеният килим на всяко звездно събитие винаги носи изненади и раздаването на наградите Грами преди ден не е изключение. И този път видяхме почти всички големи в музикалния бизнес, които не пропуснаха възможността да заблестят възможно най-силно, за да говорят след това всички за тях. Докато едни залагаха на буквално бляскави […]

Subscribe US Now