Гафът на Хали Бери

Напоследък няма много новини около Хали Бери. Предполагаме, че това е така, защото актрисата е потънала в доста работни ангажименти.
След като миналата година я гледахме в научно-фантастичния екшън Moonfall, то през настоящата тя ще се снима в два филма на Netflix. Единият е научнофантастичния приключенски филм The Mothership, а другият – екшън трилъра Our Man From Jersey.
Докато обаче дойде ред за работата ѝ по тези продукции, Хали Бери явно е намерила време да отиде и на благотворително събитие. То е било посветено на Looking Beyond LA – организация с нестопанска цел, посветена на насърчаването на осведомеността и допринасянето към живота на деца и млади хора със специални нужди.
Хали Бери бе поканена на събитието, за да връчи награда на слепия 16-годишен скиор Джейкъб Смит. Но не и преди да се спъне на стълбичките към сцената и да падне. За щастие, подиумът бе постлан с килим, пише Entertainment Weekly.
Когато вече се качи на сцената, Хали Бери се изсмя на гафа си и се пошегува, че е по-добре да не вижда кадри от падането си в интернет. По-късно актрисата сподели клип от неловкия момент в Instagram и написа: “Понякога се излагаш.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Фолк певец и адреналинка от "Господари на ефира" атакуват "Един за друг"

Предаването за двойки “Един за друг” беше единственото шоу в ефира, в което не се залагаше на известни личности, прости и грандиозни скандали, с което успя да спечели голяма фенска аудитория. Заявките за новия сезон са противоположно на всичко досега.  В шоуто с участие са се уредили една от най-популярните […]