Рядката поява на Ричард Гиър

Последният път, когато чухме нещо за Ричард Гиър беше през 2020 г. Тогава разбрахме, че с третата му съпруга Алехандра Силва отново са станали родители.
Ричард Гиър (72 г.) се ожени за Алехандра Силва (38 г.) през месец април 2018 г. с гражданска церемония, която се състоя в Испания. Двамата се запознават през 2014 г. в Позитано, Италия. Актьорът отсяда в хотел, който се оказва собственост на семейството на испанката.
Ричард Гиър харесва Алехандра и започва да я ухажва, изпращайки ѝ цветя, докато тя не се съгласява да излезе с него на среща. Няколко години по-късно двамата вече са семейство и имат две деца.
Откакто се роди вторият им син през 2020 г. обаче, сякаш напълно забравиха да присъстват на бляскави церемонии. Затова и рядката им поява на събитието Starlite Porcelanosa Gala в Марбея не остана незабелязана. 
Започнала преди 13 години, и с Porcelanosa като основен спонсор тази година, галата събра видни личности от бизнеса, социалния и културния свят с изричната цел набиране на средства и подкрепа на фондация Starlite, социалния проект на Starlite Group.
Както всяка година, гала наградите на фондация Starlite бяха отличени за важна филантропска дейност, като се отдава признание на хората за техния социален ангажимент и участие в различни хуманитарни проекти. Такъв е случаят с Андреа Бочели, Ана Обрегон, Карла Перейра, Чучо Валдес, Айноа Артета, Диего Бонета и разбира се, Алехандра Гиър, която беше придружена от съпруга си Ричард Гиър.
Точно големият принос в хуманитарни проекти на Алехандра Гиър стана причина за посещението им на важното събитие. Както отбелязват и от Hola, двамата с Ричард Гиър изглеждат повече от страхотно. От изданието не пропускат да споменат и милите прояви на любов и нежност, които двойката демонстрира на червения килим. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рок легендите Сигнал и Тангра за пръв път на една сцена

За исторически концерти се събират две от най-великите български групи – Сигнал и Тангра. Рок легендите се качват за пръв път заедно на една сцена, за да възпламенят всички фенове на златните БГ хитове. „Въпреки че повече от 40 години сме на музикалната сцена, реално с Тангра никога не сме […]

Subscribe US Now